Por smażony w bułce tartej
Najlepsza przekąska, kiedy chce się zjeść coś smacznego, ale nie słodkiego - podsmażony por w chrupiącej bułce tartej! Zapewniam, że smak jest obłędny, jeśli jeszcze nie próbowaliście :)))
SKŁADNIKI
} por
} masło czosnkowe lub zwykły olej rzepakowy
} 3-4 łyżki bułki tartej
1. Umyj i pokrój por na krótkie paski.
2. Rozgrzej tłuszcz na patelni i rozłóż paski.
3. Smaż z obu stron, po 4 minutach posyp bułką równomiernie po czym smaż jeszcze z 5-7 min, aż będzie zarumieniony.
SKŁADNIKI
} por
} masło czosnkowe lub zwykły olej rzepakowy
} 3-4 łyżki bułki tartej
1. Umyj i pokrój por na krótkie paski.
2. Rozgrzej tłuszcz na patelni i rozłóż paski.
3. Smaż z obu stron, po 4 minutach posyp bułką równomiernie po czym smaż jeszcze z 5-7 min, aż będzie zarumieniony.
Komentarze
Prześlij komentarz